BARCELONA BRUTA


Cuanto mas remuevo la mierda, mas mierda sale.....

viernes, 3 de marzo de 2017

SENSELLARISME, Sinhogarismo. XAPSLL=CHAPUZA.


http://sensellarisme.cat/wp-content/uploads/SENSELLARISME_Guia_estil_sensellarisme.pdf


Como el Ayuntamiento, siendo conocedor de esta guia, continue con un sistema "fallido", inutil para la inserción social........queda claro que todo es un "montaje", para ganar dinero, cada dia estoy mas convencido que de "Acción Social"  muy poco, mas bien un "negocio" que asegura el sueldo de muchos Empresarios "Sinverguenzas" que viven del "sufrimiento humano " y da trabajo a miles de  "empleados y funcionarios publicos.

HIPOCRECIA = CHAPUZA=XAPSLL (Xarxa d?Atencio a Personas Sense Llar).


A càrrec dels membres de la XAPSLL Lluís Guilera Roche, Maite Mauricio Janera i Ramón Noró Camats i del grup de comunicació de la XAPSLL i de totes les entitats que hi pertanyen. Departament de comunicació de l’Àrea de Drets Socials de l’Ajuntament de Barcelona Ajuntament de Barcelona Novembre de 2016


Especialmente me han  llamado la atención las siguientes frases:

1) La situació en que viuen les persones sense llar és desconeguda per a la majoria de la població, així com el sector públic i els mitjans de comunicació, que sovint reprodueixen estereotips i perpetuen l’estigma que cau sobre elles. Aquesta guia ofereix informació, fonts i recomanacions per un millor ús de les imatges i el llenguatge, cercant una visió normalitzadora i menys arquetípica de la realitat del sensellarisme: com afecta als qui el pateixen, els mites en circulació, el paper de les entitats i serveis municipals... I aporta un glossari terminològic pel tractament periodístic d’aquesta realitat encapçalat per un lema ben eloqüent: “Podries ser tu”. Fundació FCIC.

2) Els mitjans de comunicació i els representants polítics contribueixen a perfilar la imatge que la ciutadania té d’aquestes persones i, de vegades, aquest tractament respon a prejudicis i idees preconcebudes que s’allunyen de la realitat. La situació en què viuen continua sent desconeguda i sovint es reprodueixen estereotips que perpetuen l’estigma. Tant els mitjans de comunicació com els representants polítics tenen la responsabilitat de donar una imatge real i una visió no excloent d’aquestes persones.

3) No es tracta de mostrar una mirada idíl·lica d’aquestes persones, sinó de fer una fotografia real d’aquestes situacions, fonamentada en la veritat i el rigor. Considerem que, en el context de crisi dels darrers anys, el qual ha provocat un augment del nombre de persones excloses

4) Les persones tenen dignitat i les coses, preu, puntualitzava Immanuel Kant. És per aquesta dignitat intrínseca que les persones mereixen respecte. Respecte prové del llatí respiciere, que vol dir ‘mirada atenta’. Quan es tracti persones en condicions de molta vulnerabilitat, cal recordar als professionals dels mitjans de comunicació i representants polítics que la mirada sigui especialment atenta precisament perquè sovint aquestes persones esdevenen invisibles o, malgrat que no ho són, ningú no les vol veure. 

5) quin impacte es vol aconseguir? Aquest no hauria de ser merament mediàtic o electoral.

6) els socis i la Comissió Europea van acordar una definició per al sensellarisme i l’exclusió d’habitatge. Aquesta definició coneguda com a ETHOS3 classifica les quatre següents circumstàncies com a sensellarisme o com a formes extremes d’exclusió de llar: Sense sostre: persones que viuen a la intempèrie i persones que són en habitatges d’emergència. Sense llar: persones en allotjaments per a persones sense llar; en refugis de dones; en allotjaments per a immigrants, persones que han sortit de diferents institucions socials i persones que reben ajuda a llarg termini donada la seva situació de sensellarisme. Allotjament insegur: persones vivint en condicions d’inseguretat, en perill de desnonament o violència. Habitatge inadequat: persones vivint en un habitatge inadequat, allotjaments no convencionals, com per exemple caravanes, sense un accés adient als subministraments públics com ara d’aigua, d’electricitat i de gas, o que viuen en situacions de superpoblació extrema.

Se estan riendo de la gente.

No hay comentarios: